Рейтинг:

Четени новини

Ние сме в социалните мрежи

" »XBMC Media Center 12.3 Final

XBMC Media Center 12.3 Final

Автор: Джаки | 27-12-2013 | 1 ~~~ ~~~ PC 1 Програми | Прегледи: 963 | Коментари: 1 |
XBMC Media Center 12.3 Final

Software Version: 12.3 Final
Език: Руски / Многоезичен
Платформа: X86 / x64 / Xbox Original
Предприемач: XBMC
Лечение: Не е необходимо (Freeware)
Системни изисквания: Windows XP / Vista / 7/8

Описание:
XBMC Media Center - Един истински контейнер за всички ваши мултимедийни данни. Вие няма да имате повече проблеми с кодеци. All меню система се състои от 6 позиции: системата, времето, снимки, видео, музика, програми.
XMBC Тя е с приятен интерфейс и доста богат набор от възможности. За удобство при използване като мултимедиен център, желателно е да има дистанционно управление.Програмата поддържа работа с мрежата, така че можете да включите музикални клипове, или дори на други компютри. Просто XBMC може да бъде инсталиран на първия XBox това ще бъде най-добрият играч за филми, музика, снимки и други неща!

Удобства:
Голям плюс е графичния потребителски интерфейс: красива и абсолютно професионално, той не трябва да бъде ревниви съперници от официалния операционната система по-бързо ... обратното! Скоростта на изпълнение на програмите, въпреки сложността на графиката е наистина красиво.
XBMC поддържани формати MPEG-1/2/4, DivX, XviD, MP3, AAC, JPG, GIF и други, а също и възпроизвеждате дискове, CD / DVD (последното може да чете заснето файлове от вашия твърд диск).
XBMC Тя работи с мултимедийно съдържание за излъчване в локалната мрежа или интернет. Възможно е да гледате видеоклипове директно от сървъра, без изтегляне.VDR плъгин за XBMC за извличане на списъка с канали на разположение, за да гледате телевизия "на живо", управлява таймери да записват, получават EPG за избрания канал. Възпроизвежда всичко, което е възможно в режим на цял екран, вграден в два прозореца на файловия мениджър, вижте снимки!
XBMC може да бъде удължен за да се получи от интернет и различни други информацията -. време за прогнозиране, системи за визуализация, и другите Сред скриптове / разширения имат двете прости плъгини за услуги, както и доста сложни приложения, като клиент за електронна поща, разнообразие от игри.

Програмата поддържа следните видове файлове:
Graphic: PNG, JPG, JPEG, BMP, GIF, ICO, TIF, TIFF, TGA, PCX, CBZ, CBR
Звук: M4A, FLAC, AAC, STRM, RM, MPA, WAV, WMA, Ogg, MP3, MP2, MOD, AMF, 669, DMF, DSM, FAR, GDM, МВФ, IT, M15, MED, ОКТ, S3M, STM , SFX, ULT, UNI, XM, SID, AC3, DTS, AIF, APE, MAC, MPC, MP, MPP, SHN, WV
Видео: НСВ, TS, TY, STRM, RM, RMVB, IFO, MOV, QT, DivX, Xvid, BivX, VOB, PVA, WMV, ASF, ASX, OGM, M2V, AVI, DAT, MPG, MPEG, MP4, MKV , AVC, VP3, SVQ3, NUV, VIV, DV, FLI, 001, FLC
Списъци: PLS, M3U, WPL
Дискови Images: CUE, NRG, IMG, ISO, BIN

XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final

Tags: Software, Видео, Видео плейъри, Кино, Телевизионни предавания, програми
Обсъждам

Не пропускайте:

Cancel Отказ 3.3.2 Build 30180 Stable (2013) Russian
WinRAR 5.00 Final Repack Рус (elchupakabra)
Light Alloy 4.7.2 Build 1924 Final + Portable
Cancel Отказ 3.3 Build 29126 Stable (2013) PC
Showtime 4.2 плеър за Playstation 3
27 Дек, 2013 22:45
Група: Репортери
за първи бокса велик играч, интерфейс лесно управление!

Клиентите са в групата ГоститеНе могат да оставят коментари за тази публикация.