AFSTEMNING:

POPULÆRE NYHEDER

Vi er i sociale netværk



" "Yandex Browser 14.5.1847.18825 Final

Yandex Browser 14.5.1847.18825 Final

Forfatter: JACKIE | 18-07-2014 | Browsere | Visninger: 357 | Kommentarer: 0 |
Yandex Browser 14.5.1847.18825 Final
Læs mere om browseren:
Udvikler: Yandex
Software Version: 14.5.1847.18825
Sprog: Russisk / Multilanguage
Perron: X86 / x64
Medicin: Ikke påkrævet (freeware)

Beskrivelse:
Yandeks.Brauzer - Hurtig og nem at bruge web-browser med "cloud" service skabte WebKit motor, og skallen Chromium.Sikkerhed er garanteret ved at kontrollere linkene via Sikker browsing og downloade filer på systemet, "Kaspersky Lab" Moderne minimalistisk brugerflade vil navigere brugervenligeHjemmesider og tilbyder den nødvendige kontrol på et tidspunkt, hvor de virkelig har brug for dem. En af de nyskabelser var resultattavlen til ofte besøgte websteder, der vises efter at klikke på adresselinjen.

Yderligere oplysninger:
= Ifølge designeren, "Yandex" Konstantin Gorsky, "Yandeks.Brauzer" har den minimalistisk brugerflade blandt alle nutidens populære browsere.Ifølge Gorsky, øverst i browservinduet vil blive placeret søgelinjen, kombineret med målrettet og fane bar knappen "Yandex" og "Tilbage" -knappen.

= I en corporate blog-indlæg forklarede selskabet, at udviklerne havde et valg mellem to muligheder: Gecko + Firefox eller WebKit + Chromium.Trods det faktum, at Google er den største konkurrent til Yandex, udviklerne havde stadig til at vælge den anden mulighed.Årsagen er, at koden Chrom er meget renere end Firefox - det er nemmere at arbejde med. Det er også vigtigt, at hukommelse ledelse er engageret i Chromium operativsystem, mens Firefox gør sig selv, hvilket ville hindre opgave udviklingsteamet.

= Selvfølgelig, "Yandex" har integreret sine tjenester i browseren - mail, søgning, oversætter, og cloud storage, men brugeren mulighed for at vælge en uafhængig søgemaskine.Nyhed har evnen til at åbne filer i PDF, afspilleren er udstyret med Adobe Flash Player, der kan downloades og brugerfiler scannes for skadelig system skabt i "Kaspersky Lab".

= Desuden har udviklerne gennemført en visning af de syv lokaliteter, der vises efter at klikke på adresselinjen. Yandex nægtede at bruge screenshots i resultattavlen, fordi ofte de ikke finde deres vej hurtigt. I stedet vises de Widgets- "mursten" i stil med Metro.

= Bundle bundt WebKit motor plus grænseflade shell giver Chrom webbrowser med maksimal ydelse, når hver fane er næste operativsystem, der er mere effektiv en særskilt proces og hukommelse deallokering.



Gratis downloadOverførsler: 83

Tags: Browsere. browser. Yandex
Diskuter

Gå ikke glip af:

Chrom 32.0.1667.0 Portable (Multi / Ru)
Opera Næste 17.0.1241.36 (2013) Russian
Google Chrome 29.0.1547.66 Stabil (2013)
Mozilla Firefox 23.0.1 Final
Mozilla Firefox 24.0 beta 2
Information
Kunderne er i gruppen GæsterKan ikke efterlade kommentarer på denne publikation.