AFSTEMNING:

POPULÆRE NYHEDER

Vi er i sociale netværk



" »Microsoft: Xbox One vil være i de regionale forsvar spil

Microsoft: Xbox One vil være i de regionale forsvar spil

Forfatter: JACKIE | 28-05-2013 | Gaming News | Visninger: 548 | Kommentarer: 0 |
Microsoft: Xbox One vil være i de regionale forsvar spil

Corporation Microsoft officielt bekræftet de oplysninger, som sin nye konsol Xbox One vil have en regional beskyttelse. Således købt i Europa, konsol brugere får ikke at spille spil købt i andre markeder (såsom USA eller Japan).

I et interview med Digital Trends repræsentanter for softwaregiganten blev mindet om, at Xbox og Xbox 360 Det var også regionalt er låst, og helt nye system, kun fortsætte denne tradition.

"Som i tilfældet med fremstillede officielt film og musik produkter, skal alle spil udgivelser opfylder de lovgivningsmæssige krav i de enkelte lande. Derfor er spørgsmålet om Xbox One Vi vil fortsætte med at arbejde med vores partnere, der bygger på de internationale standarder ", - sagde de.

Microsoft: Xbox One vil være i de regionale forsvar spil

Microsoft Denne politik er ikke alene - alle moderne konsol Nintendo har en regional beskyttelse. Første PlayStation og PlayStation 2 også arbejdet på dette princip, PS3 og PS Vita - Nej. Dog kan nogle udviklere blokere hjulene PS3 region til region (Sony Jeg gav dem en sådan funktion, men få bruger det).

Det er i øjeblikket ukendt hvilken holdning til spørgsmålet om regionale restriktioner vil overholde skaberne PlayStation 4. Iht Shuuhei Yoshida, hans virksomhed allerede har svaret på dette spørgsmål, men tidspunktet for dens offentliggørelse er ikke kommet endnu.

Tags: Spil Nyheder
Diskuter

Gå ikke glip af:

Microsoft vil være på Tokyo Game Show, vil Xbox One blive udgivet i Japan i år
Xbox One: støtte til 3D og 4K Games
Xbox Næste vil vinde slaget om next-gen konsoller
EDGE: alt om PlayStation 4
Microsoft tester en ny ansøgning til nem ændring af region i Xbox Live
Information
Kunderne er i gruppen GæsterKan ikke efterlade kommentarer på denne publikation.