AFSTEMNING:

POPULÆRE NYHEDER

Vi er i sociale netværk



" »Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Forfatter: JACKIE | 21-06-2013 | Gaming News | Visninger: 392 | Kommentarer: 1 |
Final Fantasy XV Nye detaljer

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Der er nye detaljer Final Fantasy XV.

Spillet virker:
Direktør (Lead spil Designer) og karakter designer: Tetsuya Nomura (Tetsuya Nomura);
Spildesigner: Hajime Tabata (Hajime Tabata);
Art Director: Takeshi Nozue (Takeshi Nozue);
Komponist: Yoko Shimomura (Yoko Shimomura);
Producent: Shinji Hashimoto (Shinji Hashimoto).

Tegn:

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Noctis Lucis Caelum (Stemme af: Tatsuhisa Suzuki) - Kronprins af Kongeriget Lucis.På grund af en ulykke som barn, kan han se "light" fra himlen, der varsler død af en person (Noktis har øjne, der tillader ham at forudse menneskelig død.Lys symboliserer den forestående død - i traileren var en antydning af det, "øjne, der kan se lys gradvist døende sjæle.") Noktisu ikke lide streng og brutale herredømme riget, og han optræder som han vil, hvilket skaber problemer for deres jævnaldrende. Han er meget selvsikker, men dens vigtigste funktion er, at det beskytter sine venner.

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Gladiolus Amicitia (Stemme Kent Miyake) - ældste barn derhjemme Amitsitiya. Han er "skjold" af den kongelige familie, svoret at forsvare den i generationer.Hans stærke fysik, tatoveringer er "raptores" på sin arm og bryst. Gladiolus Noktisa vidste fra en tidlig alder, og mener ham som sin bror. Derudover har han en meget godt forhold til den kongelige familie. Han bærer en jakke over en nøgne bryst og opfører sig som en hård fyr.

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Ignis Scientia (Stemme af: Mamoru Miyano) - En ung mand, der blev en ven Noktisa fra den tidlige barndom.Han er reserveret og seriøs, at arbejde som stabsofficer, han måtte gennemgå en særlig uddannelse for begavede børn. Ignis ofte fungeret som konsulent for akavet Noktisa, som han skal være. Han bærer briller, kaste tilbage hendes hår.

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Prompto Argentum (Stemme af: Tetsuya Kakihara) - en favorit blandt kvinder og sjælen i virksomheden, der fra barndommen var forskellig fra Noktisa og hans venner. Han var en dårlig følgesvend for dem.Men Promptov ser efter sine venner og ønsker at være nyttige for dem. Han er lidt kortere end Noktis, bærer en ærmeløs skjorte og hans blonde hår kamme.

Final Fantasy XV Nye flere detaljer

Cor Leonis (Stemme af: Hiroki Touchi) - en stædig soldat, der svor landet og Noktisa far, kong Regis. Han er chef for elite Imperial Guard. Også kendt som "Immortal Shogun", Cor er meget stærk, og er anerkendt som en af ​​de tre stærkeste mænd i riget Lucis.
Han er streng med Noktisom og hans venner, er modtagelig for at ryge og praktiserende askese til omhyggeligt våge over Noktisom og andre.(Jeg gætte det betyder, at han ikke kan lide cigaretrøg, men det stadig følger Noktisom og andre, hvoraf den ene er tilbøjelige til at ryge, til at se efter dem.) Cor - midaldrende mand med kort hår og en dyster ansigt.

Nye detaljer fra interviewet: (Tetsuya Nomura)


- Square Enix overvejede en navneændring Final Fantasy Versus XIIIFinal Fantasy XV Mere i 2008.

- Den endelige beslutning om at ændre navnet til Final Fantasy XV Det blev taget efter omdøbning Final Fantasy Agito XIII i Final Fantasy Type-0.

- Nogle gange er det svært at finde et passende tidspunkt for sådanne annoncer, men det blev offentliggjort, efter alle kontorerne bosatte opdatering.

- Beslutningen om at gå videre PlayStation 4 og Xbox One Det blev vedtaget for to år siden. Mens det var forventet, at spillet vil blive mere og PlayStation 3.

- Eksempel Final Fantasy XV Det var planlagt for 2012, men blev udskudt af forskellige årsager. Levetiden for den nuværende generation er blevet et problem.

- Jeg har lavet en masse trial and error i den nuværende generation af konsoller, så jeg ønskede at prøve forskellige ting, og få mest muligt ud af udstyret. Det var begyndelsen af ​​overgangen til den næste generation af konsoller, at i fremtiden, og det blev foreslået af selskabet.

- Der var mange ting, jeg ønskede at gøre, og til stede, så de senere blev min største bekymring.Jeg ønskede at gøre alt så fast som muligt, men det var nødvendigt at sætte alle disse handlinger i én ~~~ ~~~ 1 hardware hukommelse.For eksempel, tidspunkter, hvor en spiller kæmper med en masse fjender på stort kort meget belastning hukommelse. Så måtte jeg træffe beslutning om at flytte til den næste generation af konsoller på alle omkostninger.

- Jeg ønskede at skabe Final Fantasy med en bias i aktion. Jeg spillede med tanken om at skifte til en form for first-person og gjorde Noktisa kun spilbar figur, og endda helt slippe af brugergrænsefladen. Men dette ville ødelægge enhver lighed med spil i serien Final Fantasy.

- Spil Series Final Fantasy altid haft en kamp med de viste numeriske værdier (f.eks beskadigelse meter). Skader i FF XV vises i numeriske værdier, spilleren skal overvåge mængden af ​​sundhed (HP) og tre spilbare figurer, blandt hvilke han frit kan skifte.Du ser en masse samarbejde mellem tegnene og ved om aktiviteterne i de tegn, der ikke er medtaget i truppen. (Det ser ud til, at alle fem tegn kæmper, og rejser sammen, men det lykkede løsrivelse er begrænset til tre deltagere).

- På grund af det udstyr af den næste generation, var jeg i stand til at føje til spillet af ødelæggelse, teleporting til en stor højde, og bliver erstattet af et kort.

- Udvikling Final Fantasy XV øjeblikket overført fra udstyr på DirectX 11.

- Mellem PlayStation 4 og Xbox One Der er ingen forskel i medierne, da begge konsoller ved hjælp Blu-ray. Endelig klassificering afhænger af, hvor tæt konsollen vil være i stand til at sammenligne med den "originale Final Fantasy XV"Udviklet til DirectX 11.

- Da vi bruger "over-specifikation" for udvikling af udstyr Final Fantasy XVJeg kan endnu ikke sige, hvor meget den endelige optimerede version vil være anderledes.

- Vi er ved at udvikle spillet med den lysende Studio, og en del af den oprindelige team, og også bruge midlertidigt ansatte. I fremtiden planlægger vi at medtage den i Luminous Studio.

- Når motoren er afsluttet, holdet Final Fantasy XV og holdet ansvarlig for motoren Luminous, fortsatte med at arbejde på motoren, samtidig udvikle spillet.

- Der har også været nogle ændringer i personalet. For eksempel har Hajime Tabata blevet et spil designer og Takeshi Nozue blev art director.Nozue - et medlem af Visual Works (studie, arbejder på CGI-produkter Square Enix), men vi er nu ved at udvikle spillet sammen.Da han ser den visuelle kvalitet af spillet, forskellen mellem scenerne på motoren, og rullerne (CGI) er næsten umærkelig. "Se udvikling", maskinen er konstrueret og opfundet af Visual Works, der anvendes Final Fantasy XV. Det er meget lig Agni filosofi, der giver dig mulighed for at pre-rendernomu video, der skal oprettes og anvendes i Luminous Studio, og så videoen kan afspilles i realtid.

- Niveau Noktisa i en trailer vist ved E3 2013 er ganske høj, så det er i stand til at bruge en masse våben og frit teleportere. Spillere vil ikke være i stand til at bruge alle disse evner tidligt i spillet.

- Udgangspunktet for spillet var en enkel, men spændende action-følelse af serien Kingdom Hearts. Fleste elementer kan udføres intuitivt.Jeg anser også de særlige forhold for hver sværhedsgrad. Satellitter understøtter spilleren angreb og fælles selvstændigt reagere på situationer. Battles vil varieres.

- Den Final Fantasy XV obbegat monstre kan være uden for kortet, samt en tur på hesteryg, og de sigter mod specifikke dele af deres krop.

- Spillet vil præsentere spektakulære øjeblikke og kampe med chefer navrode kamp med Leviathan 1 ~~~ ~~~ vist i traileren 1, hvor han opfordrede til vand tornadoer og spilleren måtte springe mellem de kollapsende bygninger.

- Følelsen af ​​fart vil spille en særlig rolle under slaget. Spilleren kan frit styre bevægelserne af den karakter, men publikum (ikke-afspiller og mennesker ser fra siden) kan ikke forstå, hvad der sker.

- Jeg har nogle problemer med bevægelse i spillet. Jeg ønsker at gøre dem realistiske, men det har nogle problemer. Jeg altid ændre balancen i spillet for at gøre det både realistisk og kiggede store spil.

"Spil info. Interview med Tetsuya Nomura").

Tags: Spil Nyheder
Diskuter

Gå ikke glip af:

Final Fantasy XV Gameplay Battle (Xbox One / PS4)
Xbox One: Final Fantasy XV og Kingdom Hearts III kommer til konsoller fra Microsoft
Gameplay Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Ikke kun Final Fantasy Versus XIII, og Kingdom Hearts III vil være den eksklusive PS4
Final Fantasy XV -? De første detaljer overstige Skyrim
JACKIE
# 1
21 juni 2013 02:24
Gruppe: Journalister
Vi må gøre det andragende til overførsel FF15!


--------------------
Information
Kunderne er i gruppen GæsterKan ikke efterlade kommentarer på denne publikation.