AFSTEMNING:

POPULÆRE NYHEDER

Vi er i sociale netværk



" "Hvordan gør begrebet spillet Quantum Break

Hvordan begrebet spillet Quantum Break

Forfatter: JACKIE | 24-06-2013 | Gaming News | Visninger: 467 | Kommentarer: 1 |
Hvordan begrebet spillet Quantum Break

Annonceret Quantum Break selv på konferencen den 21. maj Corporation Mictosoft Det rapporterede, at de nye projektudviklere fra studiet Remedy "vil sløre grænserne mellem gameplay og TV." I et nyligt interview med kreativ direktør Sam Lake generelt sagde han til journalister om, hvordan konceptet ville arbejde.

"Når du køber et spil, får du den første sæson Quantum Break - Det er hele spillet, og den fulde version af showet sammen. De vil møde hinanden på en interessant måde. Ideen er at give brugerne en mere dybtgående historie og de mest levende følelser.Du passerer et enkelt episode af spillet, idet der undervejs visse beslutninger, og så snart komme til slutningen, straks åbnede episode.

Man ser på det og se i det konsekvenserne af beslutninger, du foretager i spillet.Plus, er showet skjult en masse hints, der kan hjælpe dig i forbifarten, hvordan man åbner flere yderligere materialer, og den slags. Efter at have set en serie, du starter yderligere gennem spillet, og så alt går efter samme ordning.


Dette Lake understregede, at du vil få en mulighed for ikke at blive distraheret af hver ny episode, men blot fortsætte med at spille og se showet senere - som du ønsker.

"Vi prøver bare at finde den ideelle tempo for dig at modtage den mest dybtgående erfaring og en uforglemmelig oplevelse."

Quantum Break Begyndende i 2014, udelukkende til XBox One!

Tags: Spil Nyheder. XBOX ONE
Diskuter

Gå ikke glip af:

Alle spil E3 2013: Udgivelse Datoer spil og platforme
Planlæg frigiver spil på Xbox One og PS4
Quantum Break 1 ~~~ Region Free / RUS ~~~ 1
1 ~~~ Xbox One ~~~ 1 Quantum Break Debut Trailer
Nyt spil fra serien Teenage Mutant Ninja Turtles
JACKIE
# 1
24 juni 2013 02:16
Gruppe: Journalister
Vi kom op med en rigtig god idé, venter på gameplay!


--------------------
Information
Kunderne er i gruppen GæsterKan ikke efterlade kommentarer på denne publikation.