AFSTEMNING:

POPULÆRE NYHEDER

Vi er i sociale netværk



" "Ny GRID: Autosport vil blive frigivet i juni PS3. Xbox 360 og PC

Ny GRID: Autosport vil blive frigivet i juni PS3. Xbox 360 og PC

Forfatter: JACKIE | 22-04-2014 | Gaming News | Visninger: 638 | Kommentarer: 0 |
Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC

Det næste spil i racing-serien GRID, Annonceringen af ​​som selskabet Codemasters teaser den 22. april kaldes GRID: Autosport og vil blive frigivet i juni i år på PS3, Xbox 360 og PC.

Udviklere Autosport lover "det største i historien om franchisen mængden af ​​indhold." Spillerne vil være i stand til at ride i 22 forskellige regioner i verden på snesevis af stier.

Screenshots:

Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC
Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC
Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC Ny GRID: Autosport vil blive udgivet i juni på PS3, Xbox 360 og PC


UPD

Frigivelse GRID: Autosport vil ikke finde sted for PS4 og Xbox One, men Codemasters understrege, at racing franchisen vil besøge den næste generation platform på det tidspunkt. Holdet forklarede også, at pc'en er den førende udviklingsplatform racerspil.
Codemasters Community Manager under navnet 'CodiesLoore «skrev på NeoGAF fora som følger:" Ja, PC står for os som en førende platform.Slip GRID til den næste generation vil finde sted i god tid, vi ikke er i en fart at køre hestene og stå af ved afkørslen, som er i stand kun at arbejde i 720/30 eller noget lignende, bør next-gen ser ud og føles ligesom os 'NEXT et geni '. "

"Med hensyn til den næste generation, i sidste ende, det hele kommer ned til et par ting. For det første, vi oprigtigt ønsker, at vores første next-gen-projektet var virkelig fantastisk, vi ikke ønsker at haste ud og udgør kun en håndfuld numre."
"The Autosport vi præsenterede 22 steder, de fleste af dem -. De virkelige baner fra hele verden Det er alt, vi kunne gøre for at støtte den næste gen Jeg tvivler på det?".
"For det andet er vi i øjeblikket arbejder på vores teknologi til den næste generation, i virkeligheden, indtil vi er klar. Igen, vi ikke ønsker at haste. For det tredje, efter GRID 2, vi har noget at bevise, vil vi gerne "ældre generation", så at sige, rystede de gamle dage. "
Udgivelsen af ​​en ny racerspil 27 juni til PC, PS3 og Xbox 360.


Tags: Gaming News. Spil Nyheder. XBOX 360. Xbox360. PS3. PlayStation 3. PC-spil. Spil. GRID Autosport
Diskuter

Gå ikke glip af:

Grid 2 DLC (XBOX360 / JTAG)
(Russifiers) GRID 2 (tekst) V1.0
GRID 2 Video pick asiatiske steder
Ny trailer Grid 2 - Chicago rute
Grid 2 Ny Trailer
Information
Kunderne er i gruppen GæsterKan ikke efterlade kommentarer på denne publikation.