VOTE:

Populære nyheter

Vi er i sosiale nettverk



" »Omtale Assassin Creed: Liberation

Gjennomgang Assassin Creed: Liberation

Forfatter: JACKIE | 10-02-2014 | Spillanmeldelser | Visninger: 721 | Kommentarer: 1 |
Gjennomgang Assassin Creed: Liberation

Assassin Creed: Liberation - Et mislykket forsøk i kjølvannet av Assassin Creed IV til å heve litt mer penger å bearbeide for store bærbare konsoller gren av den tredje delen av spillet.Det ville synes at i Liberation alt de trenger for å lykkes. Senterets første kvinnelige leiemorder med eksplosiv blanding av afrikanske og franske røtter og den vakre navnet Aveline de Grandpre.Som scenen valgt av spanjolene erobret New Orleans, i rammen av den fransk-britiske krigen og de første tegnene på den amerikanske revolusjonen.Med andre ord, den mest gunstige perioden for utvikling av den emosjonelle historien om tempelridderne, Assassins og kampen for sine rettigheter i møte med den første suffragettes vakre heltinne.

Gjennomgang Assassin Creed: Liberation

Vakker jente med unik utsikt for sin tid og interessant emosjonelle fargelegging er tvunget til å leve i en flat verden med papp skurker og mekanikere, lånt fra arv av lineærehistorier og dyster klisjeer. Evelyn ga ikke sin tur redusere hele drama til sjarmen av vaktene og drapet gammel tulling annet nivå av friskhet.I motsetning til den fasjonable Lightning med en omfattende garderobe, en kvinne-leiemorder alle tre draktene, som hver utfører sin sosiale funksjon.Klærne av Mrs. (uten noen seksuell konnotasjon) Evelyn er i stand til å fengsle beskyttelse, underordne sin vilje og bruke herlig vintage paraply. Stramme korsetter og skjørt frata den muligheten til å hoppe og løpe.

Gjennomgang Assassin Creed: Liberation

Antrekk leiemorder, tvert imot, gir full bevegelsesfrihet, men vaktene vil ikke være så barmhjertig som involverer mange forfølgelser og kamper.Klær hushjelp lar trenge inn i lukkede lokaler ubemerket, snu spillet simulator med stealth kamuflasje (simulator loader) og utvikling av unike veier retrett.I utgangspunktet kan du bruke garderoben til enhver passende tidspunkt for deg, men mesteparten av tiden spillet tvinger deg til å endre antrekk, med tanke på egenskapene til hver ny jobb. Freedom Liberation på ikke mer enn en hemmelig militærbase i Guantanamo.

Til tross for den rekke av bilder og spillmekanikk, for det meste Assassin Creed: Liberation HD tar deg ut av deg selv monotoni og konstant repetisjon av de samme problemene, for påtrengende navigasjon og helt matet den brutte historie. Av seg selv, er jobben kort og har idiotisk gjennomføring og den samlede tilbakeliggenhet av strukturen.

Gjennomgang Assassin Creed: Liberation

Designløsninger for det meste er kontroversielt, for ikke å nevne de virkelig monstrøse grafikk og animasjoner med tegn som passerer gjennom gjenstander og usynlige vegger av labyrinten spillet.Mangelen på normal systemsjekkpunkter med feil gjør du spille bare en ti minutters jobb fordi du hoppet på feil sted, eller tegn av ruten som du ser fast i veggen.

Tags: Assassins Creed. Spillanmeldelser. gjennomgang. Assassin s. Creed. Ubisoft
Diskuter

Gå ikke glipp av:

Assassins Creed Liberation HD Maps alle hemmelighetene
Assassin Creed: Liberation HD (RUS / XBLA)
Assassin Creed: Liberation HD (RUS | ENG) Ompakk av RG Mekanikk
Assassin Creed: Liberation HD (ENG)
Assassin Creed: LIBERATION HD (2014) (RUS / PSN) 3.55+
JACKIE
# 1
10 februar 2014 02:00
Gruppe: Reportere
Jeg vet ikke, vet ikke spillet har gått, om enn med Kosik men liker!


--------------------
Informasjon
Kundene er i gruppen GjesterKan ikke legge inn kommentarer på denne publikasjonen.