GŁOSUJ:

POPULARNE NEWS

Jesteśmy w sieciach społecznościowych

" »F.A.Q Uaktualnienie do Dashboard Freeboot-Consoles

F.A.Q Uaktualnienie do Dashboard Freeboot-Consoles

Autor: JACKIE | 08.09.2012 | XBox 360 | JTAG oprogramowania homebrew | Wyświetleń: 33163 | Komentarzy: 3 |
Pomoc w zakresie aktualizacji Dashboard konsol na Freeboot

F.A.Q Uaktualnienie do Dashboard Freeboot/JTAG konsole

5. Wprowadź klucz procesora.

6. Aby ustawić opcje uruchamiania naciśnij (tutaj Launch.ini najważniejsze (dla uruchamiania Dasa) Określ, gdzie na pociąg jest default.xex plików. Resztę pozostaw bez zmian)
7. W razie potrzeby wprowadź ustawienia, kliknij przycisk Utwórz, aby utworzyć plik konfiguracyjny.
8. Zapisz ustawienia.
9. Kliknij przycisk Utwórz obraz
10. Wybierz typ płyty głównej konsoli.

11. Kliknij przycisk OK i poczekać na zakończenie.

Czas leczenia - 10 minut.

Wymagane oprogramowanie

Tagi: Instrukcje Xbox 360, Tablica rozdzielcza, FREEBOOT, JTAG
Dyskutować

Nie przegap:

1 1 ~~~ ~~~ Jak FAQ rzucać kijem przez Horizon demo
Jak zaktualizować Freeboot / Jtag użytkownika
1 ~~~ Aktualizacja systemu ~~~ 1 System Aktualizacje 16547 USB
PS3 Firmware Rogero CFW 4.40 v1.03
Jak zaktualizować pulpitów na konsolę Xbox 360 JTAG / RGH
15 września 2013 11:02
Grupa: Klientela
Witam, Pragnę prosić o pomoc!Złamałem freeboot (dobrze, tak mi się wydaje), ponieważ podczas próby uruchomienia lampy boks świeci, a czasami są dźwięki podobne do tych, które są, jeśli komputer nie chce czytać płyty,Chociaż nic w polu jest włożona.Dociekliwy umysł nie pozwolił mi odpocząć i chciałem spróbować się uaktualnić freeboot, tamy usunąć za pomocą 360-prosty-NAND Flasher, rzucił Dash Uruchom boks, aby dowiedzieć się CPU (wtedy zdałem sobie sprawę, żemożna po prostu uruchomić Xell), ale potem wszystko poszło nie tak, jak pokazano na rysunku:poprosił mnie, aby uaktualnić, ale jestem głupia kliknięciu tak, to pisał, że konieczne jest ponowne uruchomienie konsoli ponownie zgodził, ale po prostu wyłączyć okno. I, rzeczywiście, teraz się nie uruchamia.Proszę mi powiedzieć, czy mogę rozwiązać samodzielnie problemu (może być trudne do połączenia z komputerem i usuwać lunch lub coś innego), a jeśli tak, to w jaki sposób? Z góry dzięki!
36bob36
# 2
24 lutego 2014 12:36
proszę mi powiedzieć, jeśli zdecydujesz się kokpity wersja (16537) pisze: "zdalny serwer zwrócił błąd: (404) Nie znaleziono."?
25 maja 2014 23:13
powiedz mi, że robię na chegoto Explorer szybko włożonej do uy zawartości mnie gry lewy 12 70
Informacja
Klienci są w grupie GościeNie mogą dodawać komentarzy na temat tej publikacji.