Vot:

Suntem în rețelele sociale

" »XBMC Media Center 12.3 Final

XBMC Media Center 12.3 Final

Autor: JACKIE | 27-12-2013 | 1 ~~~ ~~~ PC 1 Programe | Vizualizări: 963 | Comentarii: 1 |
XBMC Media Center 12.3 Final

Software Version: 12.3 Final
Limbă: Rusă / Dicționar
Platformă: X86 / x64 / Xbox Original
Dezvoltator: XBMC
Medicație: Nu este necesar (Freeware)
Cerințe de sistem: Windows XP / Vista / 7/8

Descriere:
XBMC Media Center - Un container reală pentru toate datele dvs. multimedia. Tu nu va avea mai multe probleme cu codec-uri. Toate meniu sistem format din 6 elemente: sistemul, vremea, fotografii, clipuri video, muzica, programe.
XMBC Acesta are o interfață frumos, și un set destul de bogată de opțiuni. Pentru utilizare confortabilă ca un centru multimedia, este de dorit să aibă un control de la distanță.Programul sprijină de lucru cu rețeaua, astfel încât să puteți transforma videoclipuri muzicale, sau chiar pe alte PC-uri. Doar XBMC poate fi instalat pe primul Xbox va fi cel mai bun jucator de filme, muzică, imagini și alte lucruri!

Caracteristici:
Un mare plus este interfața grafică: o frumoasă și absolut profesionist, el nu ar trebui să fie rivali gelos din sistemul de operare oficial mai repede ... opusul! Viteza de executie a programelor, în ciuda complexității grafica este cu adevărat frumos.
XBMC Formate suportate MPEG-1/2/4, DivX, XviD, MP3, AAC, JPG, GIF și altele, și să se joace, de asemenea, discurile CD / DVD (acesta din urmă poate citi un fișiere capturate de pe hard disk).
XBMC Acesta funcționează cu conținut media de streaming pentru a difuza în rețeaua locală sau pe Internet. Este posibil pentru a vizualiza clipuri video direct de pe serverul fără a descărca.VDR plugin pentru XBMC pentru a prelua lista de canale disponibile pentru a viziona TV "live", a gestiona cronometre pentru a înregistra, de a primi EPG pentru canalul selectat. Redă tot ce este posibil în modul full-screen, un manager de fișiere built-in doua-panoul, vizualizați fotografii!
XBMC poate fi extins pentru a obține de pe internet și diverse alte informații -. prognoza meteo, sisteme de vizualizare, iar altele Printre script / prelungiri au atât plugin-uri simple pentru servicii și o serie de aplicații destul de complexe, cum ar fi client de e-mail, o varietate de jocuri.

Programul sprijină următoarele tipuri de fișiere:
Grafic: PNG, JPG, JPEG, BMP, GIF, ICO, TIF, TIFF, TGA, PCX, CBZ, CBR
Sunet: M4A, FLAC, AAC, STRM, RM, MPA, WAV, WMA, OGG, MP3, MP2, MOD, AMF, 669, DMF, DSM, FAR, GDM, FMI, IT, M15, MED, OKT, S3M, STM , SFX, ULT, UNI, XM, SID, AC3, DTS, AIF, APE, MAC, MPC, MP, MPP, SHN, WV
Video: NSV, TS, TY, STRM, RM, RMVB, IFO, MOV, QT, DivX, Xvid, BivX, VOB, PVA, WMV, ASF, ASX, OGM, M2V, AVI, DAT, MPG, MPEG, MP4, MKV , AVC, VP3, SVQ3, NUV, VIV, DV, FLI, 001, FLC
Liste de redare: PLS, M3U, WPL
Imagini de disc: CUE, NRG, IMG, ISO, BIN

XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final

Tag-uri: Software. Video. Video Playere. Filme. Emisiuni TV. programe
Discuta

Nu rata:

μTorrent 3.3.2 Build 30180 Stabil (2013) Russian
WinRAR 5.00 Rus împachetați Final (elchupakabra)
Lumină aliaj 4.7.2 Build 1924 Final + Portable
μTorrent 3.3 Build 29126 Stabil (2013) PC
Showtime 4.2 jucător de Playstation 3
JACKIE
# 1
27 decembrie 2013 22:45
Grupa: Reporterii
pentru primul jucător mare box, interfata de management ușor!

Informații
Clienții sunt în grupul OaspețiiNu pot lăsa comentarii pe această publicație.