OY:

Biz sosyal ağlar vardır

" »XBMC Media Center 12.3 Final

XBMC Media Center 12.3 Final

Yazar: JACKIE | 27-12-2013 | 1 ~~~ PC ~~~ 1 Programlar | İzlenme: 963 | Yorumlar: 1 |
XBMC Media Center 12.3 Final

Yazılım Versiyonu: 12.3 Final
Dil: Rus / Çok dilli
Platform: X86 / x64 / Xbox Orijinal
Geliştirici: XBMC
Ilaç: Gerekli değil (Freeware)
Sistem gereksinimleri: Windows XP / Vista / 7/8

Tanım:
XBMC Media Center - Tüm multimedya veri için gerçek bir kap. Sen codec ile daha fazla sorun olmayacaktır. Sistem, hava durumu, fotoğraf, video, müzik, programlar: Tüm sistem menüsü 6 maddeden oluşmaktadır.
XMBC Bu güzel bir arayüz ve seçenekler oldukça zengin bir kümesi vardır. Bir çoklu ortam merkezi olarak rahat bir kullanım için, bir uzaktan kumanda olması arzu edilir.Diğer PC'lerde bile müzik videoları çevirmek veya bu nedenle programın, ağ ile çalışmasını destekler. Sadece xbmc o film, müzik, resim ve diğer şeyler için iyi oyuncusu olacak ilk XBox monte edilebilir!

Özellikler:
Büyük bir artı grafik kullanıcı arayüzü: güzel ve kesinlikle profesyonel, o resmi işletim sistemi daha hızlı kıskanç rakip olmamalı ... tam tersi! grafik karmaşıklığına rağmen programların yürütme hızı, gerçekten çok güzel.
XBMC Desteklenen formatlar MPEG-1/2/4, DivX, XviD, MP3, AAC, JPG, GIF ve diğerleri, ve aynı zamanda diskler CD / DVD (ikincisi sabit diskinizden yakalanan dosyalarını okuyabilir) oynarlar.
XBMC Yerel ağ veya Internet üzerinde yayın akışı medya içeriği ile çalışır. Bu indirirken olmadan doğrudan sunucudan videoları görüntülemek mümkün.XBMC "canlı" TV izlemek için mevcut kanalların listesini almak için VDR eklentisi, kayıt seçilen kanal için EPG almak için sayaçlarını yönetmek. Tüm bu tam ekran modunda mümkün çalar, dahili iki bölmede dosya yöneticisi, resimlerini!
XBMC internet ve diğer çeşitli bilgilerden elde etmek için uzatılabilir -. hava tahmini, görüntüleme sistemleri, ve diğerleri komut arasında / uzantıları hizmetleri için basit eklentileri ve bu e-posta istemcisi, oyunlar çeşitli olarak oldukça karmaşık uygulamaları, hem de var.

Program aşağıdaki dosya türlerini destekler:
Grafik: PNG, JPG, JPEG, BMP, GIF, ICO, TIF, TIFF, TGA, PCX, CBZ, CBR
Ses: M4A, FLAC, AAC, STRM, RM, MPA, WAV, WMA, OGG, MP3, MP2, MOD, AMF, 669, DMF, DSM, FAR, GDM, IMF, bilişim, M15, MED, OKT, S3M, STM SFX, ULT, UNI, XM, SID, AC3, DTS, AIF, APE, MAC, MPC, MP, MPP, SHN, Batı Virjinya
Video: NSV, TS, TY, STRM, RM, RMVB, IFO, MOV, QT, DivX, Xvid, BivX, VOB, PVA, WMV, ASF, ASX, OGM, M2V, AVI, DAT, MPG, MPEG, MP4, MKV AVC, VP3, SVQ3 nuv, VIV, DV, FLI, 001, FLC
Çalma listeleri: PLS, M3U, WPL
Disk Görüntüler: CUE, NRG, IMG, ISO, BIN

XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final XBMC Media Center 12.3 Final

Etiketler: Yazılım. Video. Video Oynatıcılar. Filmler. TV Programları. programlar
Tartışmak

Kaçırma:

μTorrent 3.3.2 Yapı 30180 Durağan (2013) Rus
WinRAR 5.00 Final RePack rus (elchupakabra)
Light Alloy 4.7.2 Yapı 1924 Final + Portable
μTorrent 3.3 Yapı 29126 Durağan (2013) PC
Playstation 3 için Showtime 4.2 oyuncu
JACKIE
# 1
27 Aralık 2013 22:45
Grup: Muhabirler
İlk boks büyük bir oyuncu için, kolay yönetim arayüzü!

Bilgi
Müşteriler grubunda KonuklarBu yayının ilgili yorum terk edemez.